1-op-1 traject: van eeuwige twijfel naar zelfliefde

Meer vrijheid, rust en mét aandacht!
Heb je al een 60-urige werkweek aan al je alledaagse taken? Zou je graag meer vrijheid en aandacht in het nu hebben maar zie je simpelweg niet hoe, met alles wat je al moet doen? Barst je van de ideeën voor je gezin én bedrijf waarmee je meer van waarde bent voor iedereen, maar kom je er nooit aan toe om ze uit te werken?


Regelmatig heb je er al een halve dag op zitten voor je gevoel als je kinderen eindelijk naar school zijn. Eigenlijk heb je eerst behoefte aan een kopje thee en een momentje voor jezelf, maar er is nog zoveel wat moet. Snel doe je nog even wat dingen waar je niet aan toekomt als je kinderen thuis zijn, kijk je je mails door. Je beantwoordt ze ook direct, want het kan echt niet meer wachten. 11.00 uur en je hebt nog steeds niks gedaan! Zo alweer een afspraak met een cliënt, straks nog even een mailtje naar je vriendinnen voor een dinertje wat jullie al maanden proberen te plannen en de bieb boeken moeten ook nog terug. Je komt tijd tekort, je voelt je de hele dag gehaast en je werkt van deadline naar deadline waardoor je het plezier in je werk ook nog eens verliest. 


Je mist de vrijheid die je juist zo aan trok bij het ondernemen. In plaats daarvan lijk je alleen maar ‘druk druk druk’-er te worden. Je verlangt naar rust en die dingen doen waar je blij van wordt doen, klinkt als iets onbereikbaars.


Wat als ik je vertel dat het dat niet hoeft te zijn? Dat het ook voor jou mogelijk is meer vrijheid, rust en aandacht te ervaren voor je gezin én je bedrijf? En dat dit onbereikbare bereikbaar wordt door te investeren in jezelf?


In het traject ‘Van eeuwige twijfel naar zelfliefde” bereik je dit en nog zoveel meer!


IK DOE MEE