Welkom bij Systemisch in Zicht

Familie-opstellingen met representanten

Een familie-opstelling is een visualisatie van de dynamiek waar jij (onbewust) in leeft. Tijdens een familie-opstelling met representanten krijg je zicht op en informatie vanuit het systeem. Waardoor verstrikkingen zichtbaar worden en een helende beweging mogelijk is.

Individueel traject: van eeuwige twijfel naar zelfliefde

In een 1-op-1 sessie gaan we samen aan de slag en onderzoeken we wat zichtbaar mag worden vanuit een diepere laag. Je krijgt inzicht in wat je onbewust tegenhoudt om vol voor jezelf te kiezen.


Jij weet precies wat je wilt, maar je rent jezelf voorbij door je drukke leven
Jij bent (startend) ondernemer én moeder met goede ideeën voor je bedrijf en je gezin, daar ontbreekt het niet aan. Het liefst zou je véél tijd besteden in het nu en met volle aandacht bij je gezin en je bedrijf zijn. In plaats van piekeren over dat wat geweest is of wat nog komen gaat. Al die mooie ideeën opzetten en uitvoeren.


Maar hoe leef je in het nu?
In de praktijk lopen je dagen altijd anders dan gepland. Voordat je goed en wel aan je bedrijf kunt werken, heb je de kinderen al verzorgd, nog even een wasje gedraaid, de boel opgeruimd, mails en social media doorgenomen en heeft je moeder ook nog gebeld. Voor je weet is er nog maar een uurtje voordat je kinderen alweer thuiskomen. Aan het einde van de dag ben je weer niet toegekomen aan het werken AAN je bedrijf. Je hebt maar eigenlijk nooit een voldaan gevoel omdat je het gevoel hebt dat je meer had moeten doen.


Elke dag houd je alle ballen in de lucht, maar daardoor lukt het je niet om dat te doen wat goed is voor jou en daarmee voor jouw gezin en jouw bedrijf. Voor je het weet voel je je weer schuldig en kijk je terug op gemiste kansen.


Herken je dit?
• Je bent altijd druk, maar hebt nooit een voldaan gevoel.
• Je vind dat je altijd meer had kunnen doen, zowel voor je gezin als voor je bedrijf
• Je dagelijkse taken slurpen al zo veel tijd op, dat er maar weinig tot geen tijd overblijft voor je bedrijf
• Zelfs als je to do lijst wel af is, voel je je nog niet voldaan, omdat de juiste dingen er niet voor je opstaan
• Je hebt mooie ideeën, maar je komt er niet aan toe
• Je mist vrijheid: je hebt zoveel chaos elke dag en wordt geleefd. Je hebt behoefte aan rust in je hoofd en de mogelijkheid om je eigen keuzes te maken


Het is tijd om nu echt voor jezelf te kiezen
Nee dit is niet egoïstisch. Sterker nog, het is het beste wat je kunt doen voor je gezin!
Wanneer jij van jezelf de allerbelangrijkste persoon op aarde maakt, je jezelf de vrijheid gunt om je eigen keuzes te maken, ga je meer in het nu leven en krijg je de ruimte en aandacht voor je gezin én je bedrijf. Ruimte en aandacht waar je zo naar verlangt.


Hoe je dat doet? Door inzicht te krijgen in de systemen waar je onderdeel van uitmaakt en helder te krijgen welke invloed deze systemen hebben op jou, jouw gezin en jouw business. In de eerste plaats jouw gezin van herkomst, omdat je altijd onderdeel uitmaakt van je familiesysteem hoeveel je je daar ook aan probeert te onttrekken. Sterker nog, hoe harder je je er tegen verzet, hoe meer het invloed heeft op jouw leven, privé en zakelijk.


Ja, ik kies nu voor vrijheid!


Testimonials
“De veiligheid en de warmte en ook de belichaming van de woorden die Inge spreekt. Ik zie en voel bij Inge dat als zij opstellingen begeleid dat de woorden die ze spreekt ook belichaamd worden. Dat geeft mij een enorm gevoel van ontspanning en veiligheid en vanuit die veiligheid wist ik ook dat als ik bij Inge opstellingen ga doen dan durf ik ook ‘all the way’ te gaan. Met te kijken naar wat zich aandient. Onderschat het niet, direct na de eerste opstelling heb ik kunnen slapen zonder angst en hoewel de spanning na verloop van tijd weer een beetje terugkomt, blijf ik op een veilige golf zo mee kabbelen ’s nachts. Er is dus echt iets veranderd.” (Miriam, 41)


“Inge opent deuren waarvan ik niet wist dat ze gesloten waren” (Fleur, 37)


“Inge is zeer toegewijd en gepassioneerd. Zij heeft het hart op de juiste plek. Bij haar kreeg ik de ruimte om mezelf te ontdekken, alles mocht er zijn. Ze is zorgvuldig en zacht. Doordat ze vertrouwen uitstraalt, kreeg ik meer en meer vertrouwen in mijzelf. Ik durf nu keuzes te maken die goed zijn voor mezelf, hoewel dit natuurlijk niet altijd makkelijk is. Ik zie dat het ook beter is voor mijn gezin en mijn bedrijf.” (Willemijn, 42)


Er is slechts 1 moment voor actie: NU
Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Je moet actie ondernemen, zodat je geen momenten met je gezin én kansen voor je bedrijf misloopt. Elk moment dat je verspilt met het blijven worstelen, het boos worden op jezelf, is een verloren moment dat je nooit meer terugkrijgt.
De vrijheid waar je zo graag naar verlangt, ligt binnen handbereik. Ook voor jou.


Om verder te lezen:
Zelfliefde: dat is toch egoïstisch?
Van zelftwijfel naar liefde voor jezelf
Je ging toch ondernemen zodat je de vrijheid zou ervaren om werken en je gezin te combineren?


Laat mij je helpen!Agenda

Feed
23-11-2023
Workshop familie-opstellingen i.s.m. Marecoaching (VOL)
Avondworkshop Locatie: Hilvarenbeek (bij Tilburg) Representanten: nog voldoende plek   Meer
01-12-2023
Familie-opstellingen met paarden i.s.m. Shadowfax coaching
Locatie: Veensteeg 2 in Driebergen. 13.30-17.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur) Meer informatie en aanmelding via Shadowfax. Nog slechts 1 plek voor een vraaginbrenger   Meer
16-12-2023
Workshop familie-opstellingen
Inloop: 09.45 uur Duur: 10.00-13.00 uur Locatie: Leidsche Rijn   Meer
12-01-2024
Familie-opstellingen met paarden i.s.m. Shadowfax coaching
Locatie: Veensteeg 2 in Driebergen. Duur: 13.45-17.00 uur (inloop vanaf 13.30u) Meer informatie en aanmelding via Shadowfax.    Meer
27-01-2024
Workshop familie-opstellingen
Inloop: 13.15 uur Duur: 13.30-16.30 uur Locatie: Vleuten-De Meern   Meer